Håll koll på dina kyl- och fryssystem, oavsett var du befinner dig. Vi övervakar dina anläggningar och meddelar dig i händelse av avvikelser, så att du kan undvika onödiga energikostnader – och potentiellt dyrbar förlust av lager.

Snabb och enkel installation på alla typer av utrustning

De trådlösa temperatursensorerna är mångsidiga och lämpliga att använda var som helst. Du kan placera dem precis där du behöver mäta temperaturen, och installationen är så enkel att du kan göra det själv. Till att börja med ställer vi in tröskelvärdena åt dig. Du kan sedan logga in och ändra dem som du vill. Lösningen är leverantörsoberoende, så det spelar ingen roll vilken typ av utrustning du redan har.

Temperaturövervakning med trådlös temperaturloggare

Trådlös temperaturövervakning ger förbättrad kontroll över maten du säljer och minskar avsevärt risken för förlorat lager. Det gör det också enkelt att generera livsmedelssäkerhetsrapporter (Miljökontoret) när inspektören kommer på besök.

Meddelande om temperaturavvikelser

Temperatursensorerna kommunicerar med våra servrar. Om temperaturen sjunker under eller stiger över ett inställt värde, skickar systemet automatiskt ett textmeddelande med en varning. Detta innebär att du snabbt kommer att bli medveten om att en kylmonterad monter är på väg att gå sönder, vilket gör att du kan vidta åtgärder för att förhindra förlust och skada.

Mångsidig övervakning för bensinstationer och små butiker

Många tankstationschefer väljer denna form av temperaturövervakning. Det gör också många chefer för kiosker, småbutiker och matsalar samt för butiker som använder kampanjdiskar och frysmontrar under korta perioder. Dessutom är de trådlösa temperatursensorerna så mångsidiga att de används på platser som biltvättar, serverrum, båtar och transportfordon. Vi levererar även trådlösa sensorer som kan mäta andra parametrar såsom fukt, för användning i tvättmaskiner.

temperatur kylskåp
temperatur kylskåp livsmedelsverket
temperaturövervakning
temperaturövervakning wifi
temperaturövervakning frys
online temperaturkontroll
temperaturövervakning på distans
temperaturövervakning fritidshus
termometer med app
kött termometer med app
wifi termometer med app
trådlös termometer wifi
datacenter kylning
temperaturstyrning
temperaturstyrning öl
temperaturstyrning växthus